Tekstarbejde

Tekst eller tale er de vigtigste kommunikationsmidlermellem mennesker, godt suppleret af billeder og levende billeder. ClaraVizion har – i kraft af tekstforfatter J.P.Skaarup – cirka 40 års erfaring med tekst i diverse sammenhænge. Derfor kan vi, udover øvrige produkter, tilbyde tekstarbejde/tekstforfatning og korrekturlæsning i en bred forstand. Læs mere herunder om ClaraVizion og tekstforfatning.

Tekstforfatning

Tekst, eller tekstforfatning rummer en uendelige række af muligheder. Tekstforfatning er indholdet i alt, hvad du kan tænke dig. ClaraVizion har erfaring med tekstforfatning af brochureindhold, produktbeskrivelser, artikler med journalistisk indhold, content til hjemmesider, præsentationer af virksomheder, produktmanualer, nyhedsbreve, pressemedelelser og også faglitterært og skønlitterært indhold. 

ClaraVizion har erfaring med reklametekster, indhold i magasiner, foldere, flyers og meget andet. 

Har du brug for et tilbud på en helt konkret opgave, så skriv eller ring, og lad os blive enige om et pilotprojekt, så kan du lære os at kende i forhold til enhver tekst, du skulle brug for.

Webdesign og ajourføring

Vedligeholdelse af hjemmesider, herunder SEO, landingsider, produktopdatering, webdesign, korrekturlæsning, content forfatning, billed- og videoredigering. ClaraVizion har mange års erfaring med hjemmesideproduktion. Vi producerer hjemmeside i stort set alt, hvad der er tilgængeligt på markedet. Om du har så har brug for hjælp til en hjemmeside, der bruger wordpress, joomla, Woocommerce eller andre skabeloner som udgangspunkt. 

Kontakt ClaraVizion, hvis du har brug for en allround hjemmeside til at præsentere din virksomhed, dit virke, eller blot et personligt udtryk som visitkort på internettet.

Ghostwriting

Ghostwriting, når du har brug for kvalificeret hjælp til ghostwriting. Mange benytter sig af ghostwriting, ikke kun for at få hjælp til at skrive en bog, men også til blogindlæg, taler og meget andet. Ghostwriting er et spørgsmål om tillid. For ClaraVizion er det vigtigt, hvis du har brug for en ghostwriter, at vi sætter os ned og gennemgår om der overhovedet er et match for en ghostwriting opgave.