Produktion og redigering af video

ClaraVizion handler om at producere levende billeder og lyd til hjemmesider eller andre medier, hvor video er en oplagt mulighed.

ClaraVizion er først og fremmest bygget op på Jan Patrick Skaarups årelange erfaring med lyd og video og ikke mindst fotografering og redigering.

Produktion og redigering af video, og i det helt taget brugen af video, er en kærkommen opfindelse til at promovere, undervise, underholde eller beskrive mennesker, produkter og steder. I privat regi til at producere og redigere video, der kan forevige vores eget liv, vores fester, rejser og stunder med venner eller familie.

Alle benytter de muligheder, som produktion og redigering af video giver os som mennesker. Ligegyldigt, om vi ser andres video produkter, eller selv kaster os ud i produktion og redigering  af video. 

Det ses tydeligt, at eksempelvis politikere i stadig højere grad benytter produktion og redigering af video til at promovere sig selv og deres budskaber. Det er ikke sjældent, at vi ser disse hjemmeproducerede videoer, der er fremstillet af levende selfiebilleder, måske skabt med en smartphone holdt ud i en strakt hånd. Det kan så iøvrigt være mere eller mindre yndefuldt at se på.